Зъбни импланти

Дентална клиника "Sofia Crown"  предлага пълен набор от стоматологични услуги. Извършваме зъболечение чрез зъбни импланти на пациенти от цяла Европа. Независимо дали Ви липсва единичен зъб или всички, вследствие на пародонтоза, зъбен кариес или травма, ние можем да Ви помогнем да се възстанови Вашата усмивка. Това е възможно, чрез поставянето на зъбен имплант и коронка върху него, като по този начин той изглежда и функционира като истински зъб.

Значително по-здрави и стабилни от мостовете или протезите, зъбните импланти предлагат едно трайно решение. Зъбните импланти също могат да служат като мостоносители, от един имплант на друг, за да образуват мостове и по този начин да замени празнотата, оставена от няколко липсващи зъби. Зъбните импланти се интегрират в челюстта чрез малък винт от титан и в течение на няколко месеца, естествено се свързва с оралната среда. Тази процедура е сравнително проста и е в сила в почти всички случаи, така че няма нужда да отлагате възстановяването на усмивката си.

Както и с всички наши стоматологични услуги, ще бъдат третирани с внимание, грижа и професионализъм, който въплъщава нашата практика. Ние ще се погрижим, да се чувствате удобно и комфортно, информирани по време на целия процес на зъбна имплантация и винаги ще бъдем на разположение да отговорим на всички въпроси.

В клиниката работим с водещите имплантни системи: Zimmer, Straumann, Osstem и AXIS - швейцарските циркониеви импланти